Casa Juanita

desde 1929

Menús Fiestas

Menú Nadal

Primer plat:

 

  • Escudella i carn d’olla
  • Amanida de vieires i cues de gamba
  • Terrina de foie micuit amb mermelada de figues i les seves torradetes

 

Plat principal:

 

  • Filet de vedella a la brasa amb patates
  • Magret d'ànec amb salsa de fruits vermells i cebes carmel·litzades
  • Cua de rap amb salsa d'espàrrecs blancs i cloïsses

 

Postres                                                                        

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Mousse de iogurt amb mango

 

Celler

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi Negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Terrer de la Creu (Brut Nature)
  • Aigües minerals

Cafès i infusións

37€ ( 10 % iva inclòs)

 


 

Menú Sant Esteve

Primer plat:

  • Canelons de Sant Esteve trufats
  • Amanida de pernil d' ànec i figues carmel·litzades
  • Crema de marisc amb gambes i vieïres

 

Plat principal:

 

  • Paletilla de xai a la brasa amb patates
  • Calamar nacional farcit de carn amb puré de moniato
  • Turbot al forn amb bastonets de verdures

 

Postres                                                                        

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Mousse de iogurt amb mango

Celler

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi Negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Terrer de la Creu (Brut Nature)
  • Aigües minerals

Cafès i infusións

37€ ( 10 % iva inclòs)

 


 Menú Any Nou

Per començar...

 

  • Escudella i carn d’olla
  • Timbal de foie amb poma, nous i castanyes carmel·litzades
  • Ous estrellats, patates, pernil, foie i oli de tartuf

 

... Per continuar ...

 

  • Txuletó Vasc de vedella ( 500GR )a la brasa amb patates
  • Garrinet desossat amb salsa de pinyols, duo de purès i llaminat de tòfona
  • Graellada de peix i marisc amb maonesa de cìtrics

 

... Per acabar

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Mousse de iogurt amb mango

 

Celler

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi Negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Terrer de la Creu (Brut Nature)
  • Aigües minerals

Cafès i infusións

40€ ( 10 % iva inclòs)


 

Menú dia de Reis

 

Primer plat:

  • Amanida de formatge de cabra, pernil amb vinagreta de fruits vermells i fruits secs
  • El nostre cocktail de marisc
  • Assortit d'embotits ibèrics, formatge mànxec i foie

 

Plat principal:

 

  • Entrecot de vedella a la brasa amb patates
  • Timbal de xai amb salsa de castanyes i encenalls de tòfona
  • Bacallà confitat al toc del romaní amb crema de marisc i salsa de carn

 

Postres                                                                        

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Mousse de iogurt amb mango

Celler

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi Negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Terrer de la Creu (Brut Nature)
  • Aigües minerals

Cafès i infusións

30€ (10% iva inclòs)

 

 

 

Menú Infantil de Festes

 

Primer plat

Macarrons a la bolonyesa
Canelons cassolans

Plat principal

Botifarra a la brasa amb patates
Pollastre arrebossat amb patates

Postres

A escollir de la nostre varietat

Beguda a escollir


18€ 
( 10 % iva inclòs)

¡Lo bueno se comparte!