Casa Juanita

desde 1929

Menús Fiestas


MENÚS FESTES

Menú de Nadal

Primer plat

 

  • Escudella i carn d'olla
  • Timbal d’escalivada amb formatge de cabra
  • Amanida de llagostins i parmesà

 

Plat principal

 

  • Entrecot de vedella a la brasa amb patates
  • Pollastre de corral a la catalana amb parmentier de patata
  • Morro de bacallà confitat a 80º amb samfaina

 

Postres

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Escuma de crema catalana amb neules

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Rima (Brut Nature)
  • Aigües mineral


Cafès i infusions

 

      37 € (10% IVA inclòs)

 

 

 

 

 

Menú Sant Esteve

 

Primer plat:

 

  • Canelons de Sant Esteve trufats
  • Escudella i carn d'olla
  • Esqueixada de bacallà, llagostins i romesco

 

Plat principal:

 

  • Filet de vedella a la brasa amb patates i salsa cafè París
  • Pollastre de corral a la catalana amb parmentier de patata
  • Turbot a la Donostiarra sobre llit de patates

 

 

 

Postres:

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Escuma de crema catalana amb neules

 

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Rima (Brut Nature)
  • Aigües minerals

 

Cafès i infusions


37 €  (10%  IVA inclòs)

 


Menú Any Nou

 

Per començar...

 

  • Escudella i carn d'olla
  • Bombó de salmó amb verduretes i cues de gamba a l’alfàbrega
  • Espàrrecs saltejats gambes i parmentier de patata

 

...Per continuar...

 

  • Costelles de xai a la brasa amb patates
  • Melós de vedella amb la seva salsa i compota de poma
  • Suquet de rap de Cadaques

 

...Per acabar

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Escuma de crema catalana amb neules

 

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Rima (Brut Nature)
  • Aigües minerals

 

Cafés i infusions

40 € (10% IVA inclòs)

 

 


Menú dia de Reis

 

Primer plat:

 

  • La nostre amanida Cèsar
  • Raviolis de ceps amb beixamel de vi negre i núvol de parmesà
  • Ous esclafats amb patates, foie, pernil ibèric i tartuf

 

 

Plat principal

 

  • Entrecot de vedella a la brasa amb patates
  • Tataki de porc amb parmentier de patata i cansalada
  • Suquet de Pescadors

 

Postres

 

  • Cheesecake diferent
  • Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
  • Broqueta de fruita natural
  • Escuma de crema catalana amb neules

 

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Rima (Brut Nature)
  • Aigües minerals

 

Cafès i infusions

 


30 € (10 % IVA inclòs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú infantil de Festes

 

Primer plat

  • Macarrons a la bolonyesa
  • Canelons casolans

 

Plat principal

 

  • Botifarra a la brasa amb patates
  • Pollastre arrebossat amb patates

 

Postres

 A escollir d'entre la nostra varietat

 

Beguda a escollir

18 €  (10% IVA inclòs

 

 

 

 


Allò que és bo es comparteix!



¡Lo bueno se comparte!