Casa Juanita

desde 1929

Menús Fiestas

 

 

Menú de Nadal

 

 

 

 

Primer plat

 

  • Escudella i carn d'olla
  • Escalivada amb formatge brie y gamba
  • Raviolis de ceps i tòfona amb beixamel de vi negre i núvol de parmesà

 

Plat principal

 

  • Entrecot de vedella a la brasa amb patates
  • Pollastre de corral a la catalana amb patata
  • Suquet de rap amb gamba i parmentier

 

Postres

 

  • Cheesecake diferent
  • Mousse de crema catalana amb maduixes i crocant d’atmelles
  • Sopa de xocolata blanc amb gelat de baileys amb garrapinyades

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Vinya Aderus (Brut Nature)
  • Aigües mineral


Cafès i infusions

 

      39 € (10% IVA inclòs)

 

 

 

 

 

Menú Sant Esteve

 

Primer plat:

 

  • Canelons de Sant Esteve de pollastre i foie
  • Escudella i carn d'olla
  • Tàrtar de salmó amb cremós de formatge i guacamole

 

Plat principal:

 

  • Filet de vedella a la brasa amb salsa cafè paris i parmentier
  • Pollastre de corral a la catalana amb patata
  • Sarsuela de peix

 

 

 

Postres:

 

  • Cheesecake diferent
  • Mousse de crema catalana amb maduixes i crocant d’atmelles
  • Sopa de xocolata blanc amb gelat de baileys amb garrapinyades

 

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Vinya Aderus (Brut Nature)
  • Aigües minerals

 

Cafès i infusions


39 €  (10%  IVA inclòs)

 


Menú Any Nou

 

Per començar...

 

  • Canelons de pollastre i foie
  • Saltejat de espàrrecs, gambes amb papada
  • Brick de llagostins amb guacamole

 

...Per continuar...

 

  • Costelles de xai amb humus i ceps
  • Calamar farcit de carn amb salsa de marisc
  • Salmó farcit de mozzarella i alfàbrega amb verduretes al wok

 

...Per acabar

 

  • Cheesecake diferent
  • Mousse de crema catalana amb maduixes i crocant d’atmelles
  • Sopa de xocolata blanc amb gelat de baileys amb garrapinyades

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Vinya Aderus (Brut Nature)

  • Aigües minerals

 

Cafés i infusions

45 € (10% IVA inclòs)

 

 


Menú dia de Reis

 

Primer plat:

 

  • Escalivada amb formatge de cabra
  • Ous estrellats amb patates, pernil i tòfona
  • Yakisoba amb verduretes i gamba

 

 

Plat principal

 

  • Melós de vedella a baixa temperatura amb patata morter
  • Caldereta de xai amb el seu suc i patata
  • Corvina a la llimona amb verduretes

 

Postres

 

  • Cheesecake diferent
  • Mousse de crema catalana amb maduixes i crocant d’atmelles
  • Sopa de xocolata blanc amb gelat de baileys amb garrapinyades

 

 

Celler

 

  • Vi blanc Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Vi negre Bastets (DO Conca de Barberà)
  • Cava Vinya Aderus (Brut Nature)
  • Aigües minerals

 

Cafès i infusions

 


35 € (10 % IVA inclòs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú infantil de Festes

 

Primer plat

  • Macarrons a la bolonyesa
  • Canelons casolans

 

Plat principal

 

  • Botifarra a la brasa amb patates
  • Pollastre arrebossat amb patates

 

Postres

 A escollir d'entre la nostra varietat

 

Beguda a escollir

18 €  (10% IVA inclòs

 

 

 

Menús de Nadal

per emportar

 

Tot per donar-li l’últim toc a casa

Racionat i envasat individualment ràpit i fàcil

 

Pica pica per compartir: (tria 4 opcions o 8)

 

  • Amanida de formatge de cabra
  • Pernil ibèric amb coca de vidre i tomàquet
  • Les nostres croquetes
  • Canapés variats
  • Assortiment de pates variats
  • Assortiment d’embotits ibèrics
  • Assortiment de formatges
  • Broqueta de verdures amb humus
  • Brick de pollastre tandoori
  • Pop a feira
  • La nostra bomba de la Barceloneta
  • Guacamole amn nachos
  • Bunyols de bacallà tradicionals
  • Tartar de tonyina vermella amb alvocat
  • Carpaccio de vedella amb tòfona

 

 

Segons plats a triar:

 

  • Calamar farcit de carn amb gambes
  • Salmó farcit de mozzarella amb pesto amb verduretes al wok
  • Pollastre de corral a la catalana
  • Melós de vedella a baixa temperatura amb parmentier i ceps
  • Garrinet a baixa temperatura amb salsa de carn i patata morter (supl. 4,00 €)
  • Paletilla de xai a baixa temperatura amb patata panadera (supl. 4,00 €)
  • Llàmantol farcit de vieiras amb salsa de gambes (supl. 6,00 €)
  • Sarsuela de peix i marisc(Rap, lluç, corvina, anelles de calamar i gambes) (supl. 6,00€)

 

 

 

 

 

 

 

 

Postres a triar:

 

  • Tarta de formatge feta a casa
  • Sopa de xocolata blanca
  • Milfulls de crema amb fruites
  • Macedonia de fruita al cava

 

 

 

25,00€  amb 4 pica pica

30,00 € amb 8 pica pica

( 10 % iva inclòs)

 

 

Aquest menú només es per emportar a casa i es pot triar per qualsevol dia de les festes de Nadal.

Es pot recollir al restaurant el mateix dia com molt tard a les 12:00 del migdia i les nits del 24 i el 31 de desembre a les 19:00

El número de comensals i el menú triat s’ha de pasar 4 dies abans i acabar de fer el pagament

 

 

 

 

 


Allò que és bo es comparteix!

¡Lo bueno se comparte!